ru|ua Телефон 067-504-93-40

У гору
Поліпропіленова труба Dizayn GroupPN25 DN 20x3,4

Поліпропіленова труба Dizayn GroupPN25 DN 20x3,4


23.81 грн. в продажі

Виробник: Dizayn Group
Країна виробник:Туреччина
Перетин труби: Кругле
Спосіб з'єднання: Зварювання

Полипропиленовые труби застосовуються з метою гарячого також холодного водопостачання житлових будівель, але крім того в системах водопостачання також стислого повітря в промисловості.

Труби також фітинг PP-R виконуються з якісного матеріалу — сополімера поліпропілену або поліпропілену типу 3.
Його фізіологічні також хим якості дають можливість застосовувати цю концепцію трубопроводів в просторому діапазоні доповнень в різних галузях індустрії.
Його достоїнства перед поліпропіленом Тип-1 або Тип-2 — значна результативна мікроp; також стабільність до значних температур. Стіни полипропиленовых труб досить товсті, для того, щоб переносити значний високий тиск.
Полипропиленовые труби PN25 зможуть функціонувати при атмосферному тиску Десяти bar на подання води або повітря від температури 65 C. Їх можливо застосовувати близько Двадцять П'ять bar в цілях подання холодної води. Граничний можливий тиск 65 bar. Місце зламу складає 103 бари.

Період служби знаходиться в залежності з внутрішнього робітника тиску також температури середовища (рідина, що проходить по трубі).
Труби також фітинг систематизувався і умовам протипожежного захисту B2 (відповідно до норми займисті) в узгодженні з DIN 4102. У разі безпосереднього впливу вогню від температури найбільш 800 C в досконалих обставинах горіння присутність задоволеному числі повітря, виділяється тільки вуглекислий газ також водяна пара. Статистичний полімер початкового поліпропілену припускає собою водневий-вуглецеву ланцюжок. Ніяк Не акцентуються отруйні речовини також діоксин.
Згідно із зіставленням із залізними трубами полипропиленовые труби ніяк не мають необхідності в додатковій ізоляції з метою зменшення міри шуму зp;згідно з ними присутність порівняно значних швидкостей водних струменів.
Спираючись у вищезгаданих властивостях також сферах використання, але крім того згідно із зіставленням з іншими класичними трубопроводами із сплаву також пластмаси, полипропиленовые трубопроводи володіють наступними достоїнствами, які здійснюють їх концепцією новітнього тисячоліття.

Основні характеристики
Виробник   Dizayn Group
Країна виробник Туреччина
Переріз труби Кругле
Спосіб з'єднання Зварювання
Застосування гаряча, холодна вода 
Тиск 95 бар

Подібний товар:
    Не зайдено
© ТОВ "Венед" 1993-2024 Політика конфіденційності Угода користувача Доставка та оплата