ru|ua Телефон 067-504-93-40

У гору
Паста і пакля для різьбових з'єднань UNIPAK 360 гр. для води

Паста і пакля для різьбових з'єднань UNIPAK 360 гр. для води


205.00 грн. в продажі

Універсальна паста для води і газу UNIPAK 360 гр. для різьбових з'єднань. Клоччя для різьбових з'єднань – 100 гр. упаковка.

Паста UNIPAK, використовувана разом з сантехнікою і правильно нанесена, забезпечує 100% гарантію герметичності різьбових з'єднань, крім того дозволяє легко розібрати з'єднання при необхідності. Використання пасти UNIPAK забезпечує абсолютну герметичність різьбових з'єднань і, на відміну від використання стрічок для герметизації, велику гнучкість у вирівнюванні різьбових з'єднань.

Застосування:

Паста UNIPAK використовується разом з льняноюехникой для герметизації різьбових з'єднань в системах водопостачання, опалювання і пари низького тиску (максимум 140 ° C і 8 bar).

Посібник по застосуванню:

Ретельно очистьте нитку, візьміть необхідну кількість полотна і щільно намотайте на різьбову частину з'єднання по кроку різьблення. Рівномірним тонким шаром пасти УНИПАК нанести на різьбову частину з полотном, зібрати з'єднання. Видаліть надлишки льону і приклейте. Після цього устаткування готове до роботи.

Сертифікація:

Технічні характеристики PASTE UNIPAK неодноразовотестами Датського технологічного інституту. В результаті випробувань було доведено, що правильно зібрані з використанням льняної сантехніки і пасти UNIPAK різьбові з'єднання витримують тиск до 8 bar і температура до 140 ° C, також було підтверджено, що паста UNIPAK ніяк не впливає на якість вода в системі.


 

Подібний товар:
    Не зайдено
© ТОВ "Венед" 1993-2024 Політика конфіденційності Угода користувача Доставка та оплата