ru|ua Телефон 067-504-93-40

У гору
Hunter PROS-00 Віяловий, що дощує не висувний без форсунки

Hunter PROS-00 Віяловий, що дощує не висувний без форсунки


51.35 грн. в продажі

Тривалу і ефективну роботу в самих вимогливих умовах побутових і промислових системах поливу - забезпечує досконала конструкція спринклерних головок Hunter Pro-Spray.

Спринклерные голівки Pro-Spray, доступні у варіантах від чагарникового до 30-сантиметрового, мають надійну конструкцію, поліпшену кришечку (яка не протікає навіть при нещільному закритті) і міцний, легко такий, що настроюється храповый механізм голівки, що складається з двох частин.

Pro-Spray відмінно працюють з соплами Precision Distribution Control#3, що настроюються!trade;, фіксованими соплами Pro, а також соплами MP Rotator.

Усі моделі оснащені простим у використанні механізмом очищення, який дозволяє очистити вежу того, що дощує від забруднень.

Pro-Spray також поєднаємо із з усіма стандартнимиі з внутрішнім різьбленням, що забезпечує високу гнучкість при монтажі.

Надійний і створений для роботи в тяжких умовах Pro-Spray підходить для різноманітного застосування як в комерційних, так і в побутових проектах.

 

PROS-00

Загальна висота: 4 cm

Діаметр впускного отвору : ½" 

Модельний ряд тих, що дощують Pro-Spray® має посилену конструкцію і міцну кришку для роботи в найвимогливіших умовах експлуатації.

Усі моделі йдуть в комплекті з промивальним соплом зручної конструкції для захисту від засмічення. Pro-Spray підходять також усі стандартні сопла з внутрішнім різьбленням інших виробників, що дає додаткову перевагуstrong>КІЛЬЦЕ УЩІЛЬНЮВАЧА :

Багатофункціональний ущільнювач, приведений в дію перепадом тиску, призначений для відвертання витоків. Ущільнювач, що забезпечує повну відсутність витоків, функціонує при малих значеннях тиску, завдяки. чому можна встановлювати декілька віялових розбризкувачів в одному секторі. Конструкція ущільнювача дозволяє захищати штангу під час роботи розбризкувача — при висуненні в нього не потрапляє брудя чому штанга не виходить з ладу.

ПОСИЛЕНА ПРУЖИНА:

Лінійка Pro-Stray оснащена посиленою пружиною, яка затягує штангу того, що дощує у будь-яких умовах.

ЗАМОЧНИЙ КЛАПАН PRO-SPRAY:

Широкий вибір опциональных замочних клаbar для відвертання протікання тих, що дощують, встановлених знизу сколна, захисту ландшафту від розмивання і економії води. Клапани можуть биыть предустановлены на заводі, або безпосередньо на місці

РЕГУЛЮВАННЯ ТИСКУ 2,1 ПАНИ І 2,8 ПАНИ :

Висувні ті, що дощують компанії Hunter з регуляторами тиску підходять для будь-яких ландшафтних рішень. PRS30 з коричневою кришкою оптимізує роботу стандартних, що дощують, регулюючи тиск до 2,1 bar. Дощує PRS40 c сірою кришкою оптимізований для ефективної роботи з MP Rotator® і на сьогодні є таким, що єдиним, що дощує з регулятором тиску до 2,8 bar.

ТЕХНОЛОГІЯ FLOGUARD™

У разі виявленнянасадки FloGuard знижує потік в розпилювачі до 0,5 м3 /година і генерує струмінь води заввишки ≈3 м, що дозволяє уникнути даремних витрат води і розмивання ландшафту, а також вчасно виявити несправність.

КРИШКА ПОСИЛЕНОЇ КОНСТРУКЦІЇ НЕ ПРОТІКАЄ ПІД ВИСОКИМ ТИСКОМ

Придавлення під колесами техніки і ногами пішоходів, температурні коливання, перепади тиску – усе це часто призводить до того, що кришка корпусу починає слабшати і протікати. На більшості корпусів тих, що дощують встановлені кільця ущільнювачів, тому як тільки кришка слабшає, вона починає протікати.ay витримують будь-який тиск і поворот на 360°, і при цьому залишаються герметичними.

Характеристики загальні :

  • Застосування: приватний/комерційний полив
  • Моделі: чагарниковий, 5 см, 7,5 см, 10 см, 15 см, 30 см
  • Поєднаємо з усіма моделями сопел з внутрішнім різьбленням
  • Бічне впускання доступне у версіях 15 см і 30 см
  • Опциональный замочний клапан може бути встановлений на заводі або безпосередньо на місці
  • Інноваційний дизайн промивногоперіод: 5 років

Подібний товар:
© ТОВ "Венед" 1993-2024 Політика конфіденційності Угода користувача Доставка та оплата