ru|ua Телефон 067-504-93-40

У гору
Пульти керування Hunter X-Core 401і-Е

Пульти керування Hunter X-Core 401і-Е


3637.15 грн. в продажі

Контролер управління X-Core – це відмінне рішення для приватних присадибних ділянок завдяки його простоті установки. Управляє до 8 зонами, має 3 програми з 4-ма часом запуску для кожної.

Управляє до 8 зонами, має 3 програми з 4-мя часом запуску для кожної.

Простий пульт управління X-Core для невеликої частки присадибної ділянки тепер з можливістю  «розумного» управління за допомогою датчика Solar Sync.

підключіть революційний датчик погоди Solar Sync ET, X-Core перетвориться на «розумний» пульт управління. З цим поліпшенням X-Core зможе сам регулювати тривалість поливу залежно від погодних даних отримуваних з датчика. X-Core також поєднаємо з дистанційними пультами управління Hunter, які дають можливість управляти поливом на растоянии.використання і обслуговування це ключові якості цього пульта управління, які є наслідком надійного і ефективного дизайну  X-Core. 

ОПИС СПЕЦІАЛЬНИХ ФУНКЦІЙ

ПАМ'ЯТЬ EASY RETRIEVE

Ця програма, що настроюється вручну, робить резервне копіювання розкладу і налаштувань пульта управління в резервній пам'яті. Завдяки цьому, розклад поливу можна відновити швидко і точно у будь-який час. За допомогою цієї функції налаштування пульта управління можна спокійно відновлювати з пам'яті за бажанням або, приміром, на початку нового6!

ПРОГРАМОВАНЕ ВІДСТРОЧЕННЯ ПОЛИВУ

Користувач визначає кількість днів, впродовж яких пульт управління знаходитиметься в режимі очікування, після чого автоматично відновить полив в звичайному режимі. Завдяки цьому полив не проводитиметься в період щедрих опадів, але потім автоматично поновиться, при цьому повторне програмування пульта управління не потрібно. Пульт управління відображає кількість днів, що залишилися до відновлення поливу.

QUICK CHECK

Ця функція дозволяє провести оперативну діагностику проблем в проводціодним натисненням кнопки. Вона визначає місце розриву ланцюга і показує на дисплеї напис «ERR»(«Помилка») навпроти номера несправної зони.

ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНА ПАМ'ЯТЬ

Ця функція є захистом від ненадійних джерел електроживлення, зберігаючи в пам'яті поточний час, день тижня і налаштування програм.

АВТОМАТИЧНИЙ ЗАХИСТ ВІД КОРОТКИХ ЗАМИКАНЬ

Автоматичний захист від коротких замикань – це функція, якою забезпечені усі пульти управління Hunter з живленням від електромережі. Ця функція самостійно редагує несправності, пов'язані, як правило, з електропроводкою або фізичним ушкодженням. Робота програми поливу зони, в якій сталося коротке замикання, припиняється, при цьому вода продовжує поступати в справні зони. Відсутність переривників у внутрішній електричній схемі дозволяє не припиняти полив усієї системи, незважаючи на несправність окремих зон.

СЕЗОННА ШКАЛА: ЗАГАЛЬНА АБО АВТОМАТИЧНА ОНОВЛЮВАНА C SOLAR SYNC

Ця функція дозволяє зробити швидке налаштування часу поливу за допомогою процентної шкали. У жарку пору року сезонну шкалу можна встановити на 100%. Якщо погодні умовы дозволяють витрачати меншу кількість води, то шкалу можна опустити (наприклад, до 50%), що зменшить час роботи без необхідності налаштування кожної окремо взятої зони.

Hunter пропонує два способи використання сезонної шкали з метою економії води :

Загальний: Налаштування значень сезонної шкали на усі програми пульта управління 

ВІДСТРОЧЕННЯ ПОЛИВУ МІЖ ЗОНАМИ

За допомогою пульта управління можна задати час відстрочення початку поливу між будь-якими двома послідовними зонами. Час затримки варіюється від декількох секунд, щоб дати можливість закриття клапанам, до значно триваліших проміжків часу, за які резервуари або інші місткості встигнуть наповнитися.

ПРОГРАМОВАНІ ДАТЧИКИ

Користувач має можливість настроїти, які програми або зони повинні відключатися у разі отримання особливого сигналу датчика. Інші зони або програми продовжуватимуть працювати в нормальному режимі.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ :

  • Параметри первинної обмотки трансформатора : 120 В перемелювався. струму

    чи 230/240 В перемелювався. струму (міжнародна модель)

  • Параметри вторинної обмотки трансформатора (24 В перемелювався. струму) : 1 A

  • Вихідні параметри пульта станції (24 В перемелювався. струму) : 0,56 А

  • Вихідні параметри для підключення насоса/головного клапана

    (24 В перемелювався. струму): 0,28 A

  • Входи для датчиків: 1

  • Робоча температура:  –18—66º C

СЕРТИФІКАТИ

  • CE, UL, cUL, C-tick, FCC

Асортимент

Модель Опис
X-CORE-401i-E Для управління 4-мя зонами, внутрішній
X-CORE-401-E Для управління 4-мя зонами, зовнішній
X-CORE-601i-E Для управління 6-мя зонами, внутрішній
X-CORE-601-E Для управління 6-мя зонами, зовнішній
X-CORE-801i-E Для управління 8-ю зонами, внутрішній
X-CORE-801-E Для управління 8-ю зонами, зовнішній

Подібний товар:
© ТОВ "Венед" 1993-2024 Політика конфіденційності Угода користувача Доставка та оплата