ru|ua Телефон 067-504-93-40

У гору
Фекальний занурювальний насос Lowara DOMO GRI 11

Фекальний занурювальний насос Lowara DOMO GRI 11


22920.00 грн. в продажі

Насос Lowara DOMO GRI був розроблений для перекачування побутових стоків, рідин, що містять частинки або волокна і стічних вод з житлових будинків в основну каналізаційну систему.

До переваг занурювальних фекальних насосів Lowara DOMO GRI 11 слід віднести передусім компактні розміри та високу продуктивність.

Потужність двигуна : 1,1 кВт, електроживлення: змінне, напруга мережі: 220 В,  поєднання, яке зустрічається зовсім не часто. Крім того, відмітимо і потужний різальний пристрій, що робить ці насоси чудовим інструментом для відкачування стічних вод в житлових, комерційних і сільськогосподарських застосуваннях, дозволяючи значно зменшити вміст твердих часток в середовищі. Ще декілька важливих показників: натиск: від 23,5 до 9,5 м, об'єм перепомпованого середовища: від 0,9 до 6,6 м3/год

Особливо коштує відмітити той факт, що помпи Lowara DOMO GRI 11 ідеально підходять для роботи на місцевості зі складним рельєфом і частими паводками, що ставить непереборні завдання перед звичайним насосним устаткуванням. Надійне робоче колесо, потужний різальний пристрій, а також гідравлічна частина, зроблена з міцного і надійного чавуну, забезпечують досить високу продуктивність для свого класу, безпеку при експлуатації, тривалий термін служби цих насосів. Можуть працювати, як в ручному, так і в автоматичному режимі, якщо виникне така необхідність.

Характеристики:

Країна виробник Італія
Виготівник  Lowara
Вид насоса Фекальний
Спосіб установки помпи  Заглибний
  • Подання: до 6,60 м³/год
  • Натиск: до 25,0 м
  • Електроживлення: однофазний
  • Потужність: 1,10 кВт
  • Температура перепомпованої рідини : до 35,0 °C
  • Максимальна глибина занурення : 5,0 м

 

Подібний товар:
  • Sololift2 СWC-3 Grundfos канализационная установка сололифт Грундфос

    20127.70
    грн.

    Каналізаційна установка Sololift2 СWC-3 (Сололіфт, Grundfos)

    Приєднаємо, встановимо, відремонтуємо. Можливості підключення: душові кабіни, пісуари, настінні унітази, біде, умивальник. Модель підходить для сучасного монтажу в стіні.
  • Grundfos Sololift2 WC-1 канализационная установка сололифт Грундфос

    16033.20
    грн.

    Grundfos Sololift2 WC-1 каналізаційна установка сололифт Грундфос

    SOLOLIFT2 WC-1 - це компактна повністю автоматична водопідіймальна установка з одним додатковим вхідним штуцером для відкачування стічних вод з раковини та стоків з унітаза, що має горизонтальний вихід. Сервісне обслуговування, ремонт. Можливості підключення : туалети, раковини, пісуари
  • Grundfos Sololift2 WC-3 канализационная установка сололифт Грундфос

    19438.10
    грн.

    Grundfos Sololift2 WC-3 каналізаційна установка сололіфт Грундфос

    SOLOLIFT2 WC-3 - це компактна повністю автоматична водопідіймальна установка з двома додатковими вхідними приєднаннями для раковини, пісуара, біде, душової кабіни, унітазу, що має горизонтальний вихід. Можливість ремонту в нашому сервісному центрі. Можливості підключення: унітаз, раковина, пісуар.
  • Sololift2 C-3 Grundfos канализационная установка сололифт Грундфос

    18102.00
    грн.

    Каналізаційна установка Grundfos Sololift2 C-3 Сололіфт

    Sololift2 C-3 - малогабаритна каналізаційна насосна установка для перекачування господарсько-побутових стічних вод (без фекалій) від тих приміщень, від яких стічні води не можна направити в каналізацію самопливом. Можливості підключення трьох точок : ванни, раковини, душові кабіни, біде, пральні машини посудомийні машини.
© ТОВ "Венед" 1993-2024 Політика конфіденційності Угода користувача Доставка та оплата