ru|ua Телефон 067-504-93-40

У гору
Електронні регулятори Danfoss ECL Comfort

Електронні регулятори Danfoss ECL Comfort


13110.00 грн. в продажі

Електронні регулятори Danfoss ECL Comfort можуть використовуватися в різних системах теплопостачання, забезпечуючи високий рівень комфорту і оптимальне споживання теплової енергії.

Загальною рисою усіх регуляторів ECL Comfort є те, що з ними легко працювати. Використання більше передовими регуляторами ряду ECL Comfort интелектуальных мікропроцесорів і зображення на графічному дисплеї дозволяють легко отримати інформацію про стан керованих систем.

Електронні регулятори Danfoss ECL Comfort можуть використовуватися в різних системах теплопостачання, забезпечуючи високий рівень комфорту і оптимальне споживання теплової енергії.  Спільною рисою всіх регуляторів ECL Comfort є те, що з ними легко працювати. Використання більш передовими регуляторами ряду ECL Comfort інтелектуальних мікропроцесорів і зображення на графічному дисплеї дозволяють легко отримати інформацію про стан керованих систем.

ECL Comfort 110- це 1-контурний електронний регулятор тепературы, призначений, в основному, для використання в індивідуальних теплових пунктах систем теплопостачання. 
ECL Comfort 110 забезпечує: 
- регулювання температури теплоносія, що подається, в системах опалювання з урахуванням температури зовнішнього повітря, т.з. погодна компенсація (програма роботи 130); 
- підтримка постійної температури, наприклад, в системах гарячого водопостачання (програма роботи 116). 
Обидві програми роботи предустановленырегуляторах ECL Comfort 110 і можуть бути змінені користувачем у будь-який момент.

 

ECL Comfort 210 – це автономні електронні регулятори (без можливості диспетчеризації) для погодозависимого регулювання температури в системах централізованого теплопостачання, опалювання і охолодження, які можуть управляти одночасно до 3 контурів. 
За допомогою спеціальних ECL Ключів (серії А2хх) в регулятори ECL Comfort 210 має бути завантажена відповідна програма роботи. 
Базова частина (Код №087h3230), ECLі датчики температури є необхідними частинами регулятора і мають бути замовлені ОКРЕМО! 

 


ECL Comfort 310 – це електронні регулятори для погодозависимого регулювання температури в системах централізованого теплопостачання, опалювання і охолодження, які можуть управляти одночасно до 4 контурів, що мають розширені комунікаційні можливості, оскільки оснащені спеціальними інтерфейсами зв'язку Modbus RTU RS485, Ethernet (Modbus/TCP). 
За допомогою спеціальних ECL Ключів (серій А2хх іх) в регулятори ECL Comfort 310 має бути завантажена відповідна програма роботи. 

Базова частина (Код №087h3230), ECL Ключ і датчики температури є необхідними частинами регулятора і мають бути замовлені ОКРЕМО! 

У деяких програмах роботи неоходимо використання додаткового модуля розширення ЕСА32 (Код №087h3202), який також замовляється ОКРЕМО!

Подібний товар:
© ТОВ "Венед" 1993-2024 Політика конфіденційності Угода користувача Доставка та оплата